MATERYALİMİ TASARLIYORUM-I DESIGN MY MATERIAL

Projemize Ekim ayı çağrısında başvuracağız. Yaş 7/12 öğretme konusunda yeni yaklaşımlar kullanmak istiyorsanız bizimle çalışabilirsiniz.

Merhaba. Türkiye Mersin şehrinde bir ilkokuluz. Projemize Ekim ayı çağrısında başvuracağız. İlkokul konularını içeren ders materyali tasarımı üzerine bir çalıma yapacağız. Yaş grubu 7-12. İlkokul veya ortaokul ortak ve koordinatör ortak arıyoruz. Koordinatör dışında da ortak kabul ediyoruz. K210 Projesi yazacağız. Önceliğimiz bizim okulumuz ile benzer ihtiyaçları olan okullar olması. Projemiz düzenli yürümesi için bu çok önemli. Dezavantajlı çocuklar, öğrenme güçlüğü çeken çocuklar, göçmen çocukların olduğu okullar tercihimiz olacaktır.
Amacımız öğrenme güçlüğü çeken ve ya dezavantajlı çocukların öğrenme seviyelerini geliştirmek. Sınıf içinde işlenen konuların daha iyi anlaşılması ve yaparak yaşayarak öğrenme için konulara yönelik ders materyalleri yapacağız. İster sınıf içinde isterse doğada eğlenceli etkinliklerle materyal yapacağız.
Sizin de öğretme konusunda yeni yaklaşımlar kullanmak istiyorsanız bizimle çalışabilirsiniz.

This project has been viewed 52 times.
We're looking for:
3 more partners
from Austria, France, Germany, Hungary, Italy, Luxembourg, Netherlands, Portugal, Spain, Switzerland, Erasmus+: Youth in Action Programme countries
Deadline for this partner request:
2025-08-30

Please login to your MySALTO account to see the contact details of this project

Project overview

MATERYALİMİ TASARLIYORUM-I DESIGN MY MATERIAL is a project by
MÜFİDE İLHAN İLKOKULU
taking place
from 2025-11-01 till 2027-05-01
This project relates to:
Training and Networking
This project can include young people with fewer opportunities like
  • Educational difficulties
Hedef grup, ülkelerinden göç etmiş göçmenler, parçalanmış aile çocukları, ekonomik zorluklar, öğrenme güçlüğü çeken öğrencilerdir. Hedef kitlede belirtilen öğrenciler için hep kapsayıcı eğitim modeli uygulanacak, hem de yaparak yaşayarak öğrenme çalışmaları yapılacak ve materyal tasarlayarak öğrenme güçlüğü ve farklılığı ortadan kaldırılmaya çalışılacak. Ayrıca akran danışmanlığı yapılacak.

Short URL to this project:

http://otlas-project.salto-youth.net/17943

back to top